background

Mijn werkwijze

Coaching

Ik werk op basis van het STER model. In het intakegesprek gaan we samen kijken wat jouw daadwerkelijke leervraag is. Dit doen we aan de hand van 6 ontwikkelingsniveaus: gedrag, fysiek, emotie, omgeving, mentaal en zingeving. Als je op één van deze niveaus iets aanpast, treedt er automatisch ook verandering op in de andere niveaus. Zo merk je al snel dat je anders in het leven gaat staan.

Door middel van de gesprekken en oefeningen ga je weer voelen wat voor jou belangrijk is en wat jou energie geeft.  Je krijgt opdrachten mee naar huis om tussen de gesprekken door het geleerde in de praktijk toe te passen. Daarnaast maak ik gebruik van meditaties en visualisaties. Als je het prettig vindt gaan we naar buiten en gebruiken de natuur voor het krijgen van inzichten. Het traject ligt niet vast, intuïtief kijk ik wat past. Aan het eind van het traject sta je weer in je kracht en kun je vol vertrouwen de toekomst in.

Een coachtraject bestaat uit 5 tot 7 sessies. In het (gratis) intake gesprek onderzoeken we wat je daadwerkelijke leerdoel is en kijken we of het tussen ons klikt.

Inspiratie

Je heb ook van die momenten waarbij je niet een heel traject in wil, maar gewoon even wil sparren.  Omdat je voor een keuze staat waar je niet uitkomt, of omdat het gewoon fijn is om met iemand te praten die onbevooroordeeld luistert en je kan spiegelen en vragen stelt. Dan kunnen we eenmalig afspreken. Bij voorkeur spreek ik dan af in de natuur. Al wandelend vind je de rust en komen antwoorden en inzichten makkelijk bovendrijven.

Bel voor een afspraak om te kijken of mijn coaching bij jou past!