background

Wie ben ik?

Heleen Dolfing

Ik ben Heleen Dolfing. Ik ben zelf continu bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en ik merk hoe blij en energiek ik daarvan word. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je leven vind ik belangrijk, dat geef ik ook terug in mijn coaching. Ontwikkeling gaat niet vanzelf, het komt met een lach en een traan. De kracht en energie die je voelt als je de juiste kant, jouw kant, uitgaat vind ik het mooiste van coachen.

Mijn achtergrond

Na mijn opleiding Personeel & Arbeid te Leeuwarden heb ik o.a. gewerkt als intercedent bij Start People. Van daaruit ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan waar ik 11 jaar heb gewerkt als bedrijfsvoorlichter. De contacten met startende ondernemers vond ik leuk en inspirerend, maar ik miste iets. Ik begon een zoektocht naar waar ik blij van werd. Ik ben begonnen met een opleiding NLP practitioner. Dit bracht me al iets dichter bij mijzelf, maar het was nog niet genoeg. Toen ben ik intuitieve opleidingen gaan volgen bij Intuitief Traject te Nijmegen. Hier heb ik de basisopleiding gevolgd en daarna de healingopleiding. Wat ik merkte met mijn opleidingen is dat ik steeds zekerder werd van mezelf, dichter bij mijn gevoel kwam en daardoor ook weer vitaler. Ik stond aan het roer en bepaalde wat er ging gebeuren, dit gaf mij veel energie. Dit wilde ik ook doorgeven aan anderen!

Coachopleiding

Om mijn kennis te vergroten heb ik de opleiding Coachen met Ziel & Zakelijkheid gevolgd. Daar kwam voor mij alles bij elkaar. Bewust worden van wat je drijft, voelen wat het met je doet en dit omzetten naar zichtbaar resultaat in de praktijk. Mijn coaching is dan ook met gevoel, intuïtief maar wel resultaat gericht, dat alles met een lach en een traan.

Bel voor een afspraak om te kijken of mijn coaching bij jou past!

“Werken aan jezelf, het mooiste dat er is!”

Heleen Dolfing coach Huissen