background

Lifestyle coaching

Je leeft je leven, maar de bezieling, het plezier is er niet meer. Het gaat allemaal zijn gangetje. Niets mis mee, maar jij wilt meer! Je wilt weer voelen dat het klopt, dat de energie weer stroomt en je alles aan kan. Dat je weer blij bent met de dingen die je doet.

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

In de coachgesprekken onderzoek je wat voor jou belangrijk is in het leven. Je wordt bewust van datgene dat jou weerhoudt om voluit in het leven te staan. Zijn het overtuigingen? Zit je in een bepaald patroon en is het lastig om dat te doorbreken? Heb je een overlevingsstrategie dat je in het verleden veel heeft gebracht, maar nu in de weg staat? Door bewust te worden van hoe het bij  jou werkt, krijg je de mogelijkheid om het te veranderen. Het mooie is dat jij het zelf allemaal doet en ook dat geeft energie. Ik loop een eindje met je mee, maar jij bent degene die de regie in handen heeft!

Aan het einde van het traject voel je je krachtiger. Je weet wat belangrijk is voor jou en wat  jou drijft. Je zet stappen en bent weer in beweging. Het mooie is dat je niet je hele leven hoeft om te gooien, een kleine stap kan al een grote verandering teweeg brengen.

Wil jij onderzoeken wat jou energie geeft en jou doet stralen? Wil jij voelen dat je de regie pakt over je eigen leven? Neem vandaag nog contact met me op

Bel voor een afspraak om te kijken of mijn lifestyle coaching bij jou past!